Welcome To LooSe Web`Page


Friday, 2024-03-29, 12:14 PM


Welcome Guest | RSS


Main | Viata Sexuala | Registration | Login
Site menu

Our poll
Rate my site
Total of answers: 7

Main » 2008 » September » 11 » Violul
Violul
6:31 PM

Infractiunea reglementata de Codul Penal, potrivit cu care "raportul sexual cu o persoana de sex feminin, prin constrangerea acesteia sau profitand de imposibilitatea ei de a se apara ori de a-si exprima vointa constituie viol". Pedeapsa este inchisoarea de la 3 la 10 ani. Când aud de viol, marea majoritate se gândeste la un strain sarind din boscheti noaptea si atacand pe cineva. Aceasta este doar partial adevarat, deoarece majoritatea violurilor sunt comise nu de straini, ci de barbati care-si cunosc victimele, care s-au întâlnit cu ele anterior si care sunt considerati prieteni.

 

 

Acest fenomen se numeste "date rape" (viol de întâlnire). Acest tip de viol reprezinta contactul sexual fortat si nedorit cu o persoana pe care o cunosti. Este o violare a corpului dar si a încrederii persoanei respective. Este un act de violenta. Poate avea loc cu cineva pe care doar l-ai întâlnit sau cu o persoana care te-a întâlnit de mai multe ori.

Forta implicata poate consta într-un ton ridicat, amenintari, fortare fizica sau armata. Expertii estimeaza ca aproximativ 90% din totalitatea violurilor savârsite nu ajung la cunostinta organelor de cercetare penala, iar în cazul celor care ajung aprox.60% din victime îsi cunosteau atacatorul.

Violul are loc, de obicei, când o femeie e singura cu un barbat. Daca mergi în camera sau în apartamentul unui barbat sau chiar daca intri în masina lui, esti vulnerabila. Alcoolul si drogurile sunt câteodata un factor important al violului. Semnalele ambigue sunt un alt factor. Daca femeia se poarta într-o maniera prietenoasa, barbatul va interpreta acest lucru ca fiind o invitatie la a face sex. "Nu" este auzit ca "poate" si chiar un protest puternic poate fi ignorat datorita iluziei ca o femeie spune "nu" când, de fapt, vrea sa spuna "da". Unor barbati li se pare excitant ca o femeie sa se zbata. Daca o femeie protesteaza usor, barbatul ar putea crede ca doar o "convinge", nu o forteaza. Câteodata, femeii nu-i este clar ceea ce vrea si crede ca o sa se hotarasca pe parcursul evenimentelor. Daca se razgândeste la un anumit moment si hotaraste sa nu faca sex, barbatul se poate simti înselat, respins si devine nervos. El ar putea interpreta mesajele non-verbale cum ar fi placerea rezultata din saruturi si petting ca însemnând ca ea vrea sa faca sex cu el. În acest moment el poate considera ca a fost tachinat sau indus în eroare pentru satisfacerea unei placeri perverse a femeii, indiferent de ceea ce vrea ea. Rezultatul poate consta într-un viol.

Views: 692 | Added by: loose | Rating: 0.0/0 |
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Login form

Calendar
«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Site friends

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0


Copyright MyCorp © 2024   Site managed by uCoz